Folkene

95002200

Ulriksdal Tannlegeprakis

Dine tenner - Trygghet og tillit

Folkene


ANDERS


var ferdig utdannet tannlege fra Universitetet i Bergen, De Odontologiske Institutter i 2004. Han utfører alle typer allmenn tannbehandling. 

Etter endt utdanning begynte han som tannlege ved den offentlige tannhelsetjenesten Aust-Agder. I 2005 kom han tilbake til Bergen hvor han jobbet som assistenttannlege ved Bergen Storsenter tannlegepraksis frem til 2010, da han begynte i tilsvarende stilling i ved Ulriksdal Tannlegepraksis, som han har vært eier av siden 2013.


TORE


var ferdig utdannet tannlege fra Universitetet i Bergen, De Odontologiske Institutter i 1993. Han utfører alle typer allmenn tannbehandling, og har spesialkompetanse innen protetikk. Det vil si at han utfører implantatprotetikk (tenner på titanskruer i kjevebeinet), som berettiger trygderefusjon.

Tore startet som militærtannlege i Bardufoss og på Madla i 93-94. Etter det var han skoletannlege i Kristiansand 94- 96, inntil han startet egen praksis på Nesttun i 1996.
BIRTHE


er tannhelsesekretær, med mange og varierte arbeidsoppgaver. Hun er opptatt av god kommunikasjon med pasienter og tannlegene, og å holde orden slik at arbeidsdagen ligger best mulig til rette for kollegene, sånn at de finner best mulige løsninger, sånn at du som pasient føler deg ivaretatt.


Birthe er alltid imøtekommende og synes det er spennende å treffe nye mennesker, og ble en del av teamet på Ulriksdalen Tannlegepraksis i 2019.CHRISTINA


utdannet tannpleier. Noen av hennes ansvarsområder er å ta røntgenbilder, rense tannstein, fjerne misfarginger, bleke tenner og behandle tannkjøttsykdom. Christina gir også forebyggende behandling, instruerer og motiverer til bedre munnhygiene, sånn at du blir bedre på å ivareta din egen tannhelse. Hun assisterer også ved kirurgi.

Christina er for tiden i barselpermisjon.MELINA


er tannhelsesekretær og begynte hos Tore i 2011. Melina er opptatt av godt samearbeid, pasientenes behov og at de føler seg trygge og ivaretatt. Melina svarer å spørsmål om det er noe du lurer på og hjelper deg gjerne med å slappe av. 


Melina er har nettopp kommet tilbake fra London, hvor hun har en Mastergrad i filmregi fra London Film School. - Men frem til den karrieren tar av, så er vi så heldig her på Ulriksdal Tannlegepraksis. 
ADRESSE

Ulriksdal 1

Telefon 95002200


ÅPNINGSTIDER

Alle hverdager fra 7.30-16.00

Lørdag og søndag stengt